» Welkom
Van harte welkom Van harte welkom

Aanstaande zondag is de meditatie om 9.45 uur te beluisteren via internet. Dominee Quak doet de meditatie vanuit de kerk. Orgel Peter Kuiper, techniek mw. E. Langedoen-Quaak.

Goede Vrijdag is de meditatie via internet te beluisteren om 19.30 uur .

In verband met de coronacrisis zijn alle activiteiten tot nader bericht opgeschort.

Vanuit de Diaconie willen we graag de volgende oproep doen.

Het coronavirus houdt heel Nederland in de greep, dus ook Rockanje.

Als u hulp nodig heeft voor het halen van boodschappen en/of medicijnen en u heeft niemand in de buurt of buren die u kunnen helpen, neemt u dan contact op met Emmie (402579) of Carla (321789).

-***********-

Wilt u een kaartje sturen naar de meest kwetsbare mensen in de “Stuifakkers”, “Leemgaarde” en andere verzorgings- en verpleeghuizen. Maar ook naar het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland, degenen die daar moeten blijven, mogen bijna geen bezoek ontvangen. Dus is het erg fijn dat er toch aan hen gedacht wordt.

-***********-

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Rockanje, behorend tot de Protestanse Kerk in Nederland
(PKN). Hier vindt u informatie over onze kerkelijke gemeente.

Rockanje, gelegen aan de zuidwest kust van het eiland Voorne-Putten staat bekend als familiebadplaats en be-
hoort tot de provincie Zuid-Holland. Reeds in 1389 werd er in oude geschriften en op kaarten melding gemaakt
van Rockanje en van de toenmalige dorpskerk. Het blijft intrigerend om te weten dat sindsdien inwoners van
Rockanje hier wekelijks bijeen kwamen in voor- en tegenspoed, rondom het woord van God: de geopende Bijbel.
En ook nu geloven we dat de kerk een boodschap heeft die van levensbelang is voor een ieder van ons.

De boodschap van heil en verzoening door Jezus Christus De Zoon van God.
Zijn lijden, sterven en opstanding uit de dood heeft ons met God verzoend. Door dat Evangelie mogen
we geleid en geinspireerd worden in onze erediensten en in ons dagelijks leven. Blader op uw gemak
door deze website en zie het als een eerste , uitnodigende kennismaking.
Tegelijkertijd is het een handleiding zowel voor onze kerkleden als voor een ieder die zich bij onze
gemeente betrokken voelt, dus ook voor de zomergasten die onze badplaats bezoeken en voor
geïnteresseerde inwoners uit deze regio. We hopen dat het u op weg helpt!
Vanzelfsprekend bent u allemaal van harte welkom tijdens onze wekelijkse samenkomsten en verdere
activiteiten waarin Christus centraal mag staan in verkondiging en lofprijzing.

De kerkdienst  is via
       Kerkomroep.nl  te