» Activiteiten
Uitnodiging PCOB Uitnodiging PCOB

Vakantieweek 18-25 september 2020 in Odoorn, Drenthe

De Protestants Christelijke Ouderenbond in Westvoorne organiseert voor haar leden een vakantieweek in een familiehotel in Drenthe aan de brink in Odoorn. Wij nodigen ook niet-leden uit om deel te nemen. Een touringcar haalt de groep op uit Rockanje en Oostvoorne. Bijna iedere dag is er een excursie of rondvaart en iedere avond is er entertainment. U kunt op eigen tempo deelnemen aan de dagelijkse activiteiten.

Met de bus bent u in 10 minuten in Emmen, en het hotel verhuurt (elektrische) fietsen.

Het belooft een mooie vakantie te worden met een gezellige groep.

De kosten bedragen € 643 per persoon, zonder annuleringsverzekering.

Inclusief zijn: alle excursies, en koffie en thee ’s ochtends en ’s avonds;

Exclusief zijn: overige drankjes en consumpties.

Als u enthousiast bent geworden over deze vakantiereis en u wilt graag meegaan, dan kunt U zich opgeven bij Tineke Vriend, tel. 404434 of tinekevriend@hotmail.com.

N.B. Als de vakantie geen doorgang kan vinden vanwege Corona, ontvangt u het betaalde geld retour.

PCOB afdeling Westvoorne

Van harte nodigen wij u uit voor de openingsbijeenkomst op:

woensdagmorgen 26 augustus 2020

Aanvang 10.30 uur (Inloop: 10.00 uur-10.30 uur)

Ook deze keer vindt de openingsbijeenkomst weer plaats in Cultureel Centrum ‘de Man’ aan de Burgemeester Letteweg in Oostvoorne! Er is i.v.m. de Coronacrisis voldoende ruimte in de zaal om de stoelen op afstand te zetten. Mocht het echter niet verantwoord zijn, dan gaat deze bijeenkomst niet door (wat wij uiteraard niet hopen).

• We beginnen met koffie of thee met iets lekkers en daarna volgen enkele huishoudelijke mededelingen van onze nieuwe voorzitter Nico Hanemaayer.

• We hebben voor vandaag de voormalige boswachter Jan Alewijn Dijkhuizen uitgenodigd als spreker, die ons een boeiend inzicht zal geven over de zoogdieren die leven in ons natuurgebied. Dat zijn er vast meer dan u zult denken!

• Hierna is het tijd voor een drankje en daarna krijgen we de lunch.

• Voor de onkosten laten we het lief-en leedbusje rondgaan.

• De bijeenkomst is om ongeveer 13.30 uur afgelopen.

• U moet zich wel van te voren opgeven, (vóór 20 augustus) bij Tineke vriend, tel. 0181-404434 of tinekevriend@hotmail.com

Vervoersproblemen?

Voor Oostvoorne:

Henk Otten, tel. 483677

Voor Rockanje en Tinte:

Harry Luijendijk, tel. 401915

Graag tot ziens op 26 augustus!

Namens het bestuur van de PCOB, afdeling Westvoorne,

Tineke Vriend, secretaris

PCOB AFDELING WESTVOORNE

Uitnodiging

Op woensdag 14 oktober a.s. hebben we weer een hele leuke middag voor u in petto! Mevrouw Rozendaal uit Mijnsheerenland zal voor ons een middag verzorgen met het onderwerp ‘Tussen kunst en Kitsch.

.

Irene Rozendaal is een gecertificeerd Register Taxateur van kunst, antiek en inboedelgoederen. Zij taxeert schilderijen, beeldhouwkunst, sieraden, enz. Heeft u nog iets liggen waarvan u wilt weten wat het waard is of een erfstuk? U mag dan per persoon één of twee antieke stukken meenemen. Mevrouw Rozendaal zal dan het publiek informeren over de waarde van de meegebrachte goederen. Een foto van het voorwerp kan ook meegebracht worden.

Aanvang 14.00 uur (Zaal open om 13.30 uur).

Locatie: de Man, Burg. Letteweg 30, Oostvoorne

We beginnen met koffie/thee en een welkomstwoord en mededelingen van de voorzitter.

In de pauze krijgt u een tweede kopje koffie/thee en een gebakje.

De bijeenkomst is ongeveer om 16.00 uur afgelopen.

Voor deelname aan deze middag dient u zich voor 1 oktober a.s. op te geven bij secretaris Tineke Vriend (tel. 0181-404434) of tmvriend@xs4all.nl in verband met Corona. De kans is aanwezig dat er een maximaal aantal personen worden toegelaten. Dus wees er snel bij!

De middag is gratis.

Vervoersproblemen? U kunt dit melden bij:

Henk Otten tel. 483677 (Oostvoorne)

Harry Luijendijk, tel. 401915 (Rockanje en Tinte)

Graag tot ziens op 14 oktober!

Elke  zondag  09.45uur
       aanvang van de Dienst.