PKN
  » Activiteiten » Lezingen en Seminars 
Hervormde Gemeente Rockanje
Bidstond Bidstond


Iedere tweede dinsdag van de maand word er bidstond gehouden voor Israël, de Gemeente en onze naasten.
De bidstond wordt gehouden in de consistoriekamer van de Dorpskerk van 19.00 - 19.45 uur.
 
Tijdens de bidstond bent u vrij om wel of niet hardop te bidden. Alleen uw aanwezigheid is al een bemoediging voor anderen en uiteindelijk ook voor uzelf.
 
Indien u wilt, kunt u aan de groepsapp worden toegevoegd. De groepsapp is bedoeld voor het delen van gebedspunten die tussentijds opkomen.
 
U bent van harte uitgenodigd.
 
Joop Fonteijne
Tel. 0640044287


 
Beste broeder,


Graag nodigen wij je uit voor de Mannendag 2024, die plaatsvindt op zaterdag 3 februari in Ouddorp. Deze dag zal René Visser uit Amsterdam met ons nadenken over het thema ‘Nooit meer alleen’. René is predikant binnen de PKN en staat met zijn voeten midden in de (Amsterdamse) klei. Hij wil als spreker het liefst dicht bij zijn toehoorders komen.
 
Sinds 2020 is René Visser werkzaam als missionair predikant binnen de Protestantse Gemeenten Amsterdam Watergraafsmeer. Hij wil graag de schakel zijn tussen Kerk de Bron en de buurt. Daarom organiseert de kerk er allerlei activiteiten en is René regelmatig in Watergraafsmeer te vinden voor ontmoeting en gesprek met mensen in de wijk.
 
Samen met zijn vrouw Christine is René mede-initiatiefnemer van ‘we.Worship’, een beweging in de Protestantse Kerk Amsterdam met als doel door aanbidding, muziek en gebed iets van God te ervaren. Bijna wekelijks is er een bijeenkomst in een kerk in de stad.
 
De Mannendag wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 in Ouddorp. Vanaf 8.45 uur is er mogelijkheid tot inschrijven en inloop met koffie, het programma begint om 9.30 uur. Na een gezamenlijke lunch is er nog alle tijd om na te praten. De kosten voor de Mannendag zijn 17,50 euro. Mochten deze kosten een belemmering zijn, vragen we je contact op te nemen via onderstaand e-mailadres, zodat de Mannendag voor iedereen toegankelijk blijft.
Vooraf inschrijven heeft onze voorkeur en kan via het e-mailadres aanmelden.mcgo@gmail.com. Hierbij graag je naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.
Voel je vrij om deze uitnodiging te verspreiden in je eigen netwerk, zodat nóg meer mannen op de hoogte zijn van de Mannendag. We zien er naar uit je te ontmoeten op zaterdag 3 februari!
Met hartelijke groet,
Mannen Comité Goeree-Overflakkee (MCGO)
Geplaatst door Joop Fonteijne
 
terug
 
 
 
 

Dorpskerk Rockanje


        
       
Willem de Waalstraat 2
       3235 BV  Rockanje

     
          
 
       Elke zondag 09.45 uur
       aanvang van de Dienst


  


         
       2024 komt eraaan

        

      De Dienst direct of later
      beluisteren klik  hier...               
                    

     
        Actuele Informatie

        kijk hier....
        Bidstond
       lees hier....

 


  
          Jeugdclub

       

        Lees  meer 
        Koffie ochtenden
       Iedereen is welkom
     


  
             Struinen door de duinen
                
      Kijk....   
     
    
 
    
               

        Diverse uitnodigingen


         


  

  
 Bericht van de 
                     Snuffellloods 
     
      
  


          
    

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.