» Activiteiten » Met elkaar aan tafel
Viering slotdag en vrijwilligersdag Viering slotdag en vrijwilligersdag

Evenals vorig jaar combineren we ook dit jaar de viering van de slotdag en de vrijwilligersdag.
De slotdag als afsluiting van de zondagsschool, de jeugdclub en de catechisatie.
Een afsluiting dus voor leiding en kinderen van de betreffende teams vóór de zomervakantie.
Om dit meer body te geven en als waardering voor de inzet van onze vrijwilligers combineren we deze middag met de vrijwilligersdag, een (mid)dag waar alle vrijwilligers van onze kerk genodigd worden. Zoals ook vorige maand weergegeven moet u hierbij denken aan allen die betrokken zijn rondom de zorg voor het kerkelijk gebouw en de tuin, verder om degenen die betrokken zijn bij de uitvoering van kerkelijke activiteiten, om degenen die zich inzetten voor geldwerving, administratieve ondersteuning en ondersteuning bij de erediensten. Evenals vorige maand excuses als ik iemand of een groep vergeet te benoemen.

Dit feestelijk gebeuren vindt plaats op zaterdagmiddag 22 juni om 16.00 uur in en rondom het kerkgebouw.

We ontmoeten elkaar, er zijn activiteiten en er is een barbecue. Ingrediënten om het met elkaar gezellig en zinvol te doen zijn.

U kunt zich aanmelden via een intekenlijst achter in de kerk of

via telefoonnummer 06-57825171 ( Ria van Erkel ).

Teams jeugdbegeleiding en kerkenraad.

zondag 09.45 uur

Uitnodiging