» Activiteiten » Restauratiefonds/Snuffelloods
Rommelmarkt Rommelmarkt

" De Snuffelloods "

In de Snuffelloods is er iedere 3e zaterdag van de maand van 09.00 uur tot 13.00 uur
     Rommelmarkt.    Het adres is : Kerkweg 16
                                                          Op het industrieterrein de Moolhoek
                                                          (naast de brandweerkazerne)

Afgifte goederen:
         Op woensdagmorgen van 09.00-10.00 uur  en op woensdagavond van 18.30-19.30 uur
         kunnen er goederen worden gebracht (ook oud papier), ook op de verkoopdag zelf kunt
         u goederen aanbieden.
         Na aanmelding kunnen er ook iedere 2e zaterdag van de maand goederen aan huis
         worden opgehaald. Opgave en of inlichtingen via de volgende telefoonnummers :
                                        (0181)-401118   (0181)-402048

Zie ook:       www.snuffelloods-rockanje.nl

De opbrengst van de rommelmarkt is voor restauratie en onderhoud van ons historisch Kerkgebouw.
Banknummer Restauratiefonds :  355728532   t.n.v. Restauratiefonds Hervormde Gemeente Rockanje.

zondag 09.45 uur
     Hemelvaartsdag