PKN
  » Activiteiten 
Hervormde Gemeente Rockanje
lustrumviering12juni lustrumviering12juni


 

Programma:

11.45 uur Vertrek uit Rockanje, Vlielander Heinlaan.

12.00 uur Vertrek uit Oostvoorne, de Ruy. Via een snelle route rijden we naar het Willemsplein, om ons in te schepen op één van de rondvaartboten van de Spido.

13.15 uur Staat de afvaart gepland. In slechts 75 minuten verkent u Rotterdam met alles wat op en om het water leeft. Het is een enorme belevenis, de werven, dokken, kaden en silo’s van zo dichtbij te zien en deelnemer te zijn aan het drukke verkeer van zee-en binnenschepen. Aan boord krijgt u 2x koffie/thee met appelgebak.

14.30 uur Einde rondvaart.

15.00 uur Aan het Willemsplein staat de historische tram voor u klaar met twee Duwag wagons. U maakt een rondrit door het mooie centrum van Rotterdam. Als extraatje hebben we begeleiding van Herco Kruik, die ons met veel humor iets vertelt over de stad Rotterdam en verrassende wist-u-datjes. Men noemt hem ook wel de ‘bijnamen burgemeester’.

16.30 uur Einde rondrit historische tram.

17.15 uur Aankomst bij restaurant Schietbaan Europoort te Rotterdam, waar u gaat genieten van een heerlijk 3-gangen keuze menu in buffetvorm.

19.30 uur Einde diner

20.00 uur Aankomst te Rockanje via Oostvoorne.

Mocht u enthousiast zijn geworden voor dit mooie programma, dan kunt u zich vóór 5 juni opgeven bij Tineke Vriend, tel. 0181-404434 of . Er zijn nog maar enkele plaatsen over, dus wees er snel bij! De kosten van dit alles bedragen slechts € 34,-. Dit bedrag kunt u overmaken op rek.nr. NL06 RABO 0355 757 729 van de PCOB Westvoorne, onder vermelding van Lustrumreis 12 juni. Niet-leden kunnen ook mee (zij worden wel op de reservelijst geplaatst). Zij betalen € 65,- Het lidmaatschap voor 2019 is dan wel meteen gratis! Mocht u onverhoopt niet mee kunnen en heeft u al betaald, dan wordt € 12,50 niet gerestitueerd vanwege de vaste kosten van de bus.

Tineke Vriend

 

terug
 
 
 
 

Dorpskerk Rockanje
  
        
       
Willem de Waalstraat 2
       3235 BV  Rockanje

     
          
 
         
zondag 09.45 uur  
     


          

    de Dienst direkt of later 
                        beluisteren.

         
              
         Gemeente avond
             over Israel

..

            Jeugdclub
         
          
   Kijk hier  

 


            
           ??   kijk....  !


     
                

              en meer .....   Vrouwengesprekskring
   Iedereen is welkom

    


   
   Struinen door de duinen

 Kijk....   
  


            
               uitnodiging    
 


  
  


  
    

 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.