» Activiteiten » Jeugd clubwerk

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en vind je het leuk om te knutselen, dan zijn wij op zoek naar jou !
Van september tot en met april kun je ons 1x per 2 weken op dinsdagavond vinden in de bovenzaal van de kerk.
We beginnen de avond altijd om 18.45u met het zingen van een aantal leuke liedjes met cd, hierna wordt er een kort bijbelverhaal verteld. Na het zingen gaan we knutselen. We knutselen van allerlei dingen, zo maakten we aflopen seizoen o.a. al een vogelmobile, kastje van hout, speculaaspop versieren, glas verven etc. Ook doen we de avonden tussendoor wel eens afwisselen met spelletjes, bingo etc. Om 20.00u is de clubavond afgelopen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer kijken of doe gewoon een keer een avond mee knutselen. We hebben een leuke groep knutselaars maar daar kunnen er natuurlijk altijd een paar bij !
Heb je verder nog vragen bel dan even met Hans Bruinsma tel. 06 – 42 16 56 59 en 0181-848674

elke zondag

meer .....