» Activiteiten » Jeugd clubwerk
Zondagschool Zondagschool

De kinderen van de zondagsschool komen tijdens de kerkdienst op zondagmorgen bij elkaar.
De zondagsschool wordt gehouden in de bovenzaal van de kerk en is voor kinderen van 4-12 jaar.
Als regel is er drie keer zondagschool en dan een keer niet.
Voor verdere informatie Hans Bruinsma tel. 06 – 42 16 56 59 en 0181-848674

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en vind je het leuk om te knutselen, dan zijn wij op zoek naar jou !
Van september tot en met april kun je ons 1x per 2 weken op dinsdagavond vinden in de bovenzaal van de kerk.
We beginnen de avond altijd om 18.45u met het zingen van een aantal leuke liedjes met cd, hierna wordt er een kort bijbelverhaal verteld. Na het zingen gaan we knutselen. We knutselen van allerlei dingen, zo maakten we aflopen seizoen o.a. al een vogelmobile, kastje van hout, speculaaspop versieren, glas verven etc. Ook doen we de avonden tussendoor wel eens afwisselen met spelletjes, bingo etc. Om 20.00u is de clubavond afgelopen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer kijken of doe gewoon een keer een avond mee knutselen. We hebben een leuke groep knutselaars maar daar kunnen er natuurlijk altijd een paar bij !
Heb je verder nog vragen bel dan even met Hans Bruinsma tel. 06 – 42 16 56 59 en 0181-848674

Tienerclub Tienerclub

De tienerclub is van september tot en met april en wordt in de regel één keer in de twee weken op zondagavond
van 19.30 uur tot 21.30 uur gehouden. De exacte data zijn te vinden in de maandagenda van "Een Vaste Burcht".
Jongeren van 12 - 18 jaar zijn van harte welkom aan de Swinsedreef 11 .
Voor meer informatie: Richard Oosterom, tel. 0181-400701

Jeugdrubriek Jeugdrubriek

Hallo jongens en meisjes,

Op 2 mei houden wij een kinderknutseldag in en rondom de dorpskerk Rockanje.

De deur gaat om 9.20 uur open, we beginnen de dag rond 9.40 uur en eindigen de dag om 14.30 uur.

Iedereen tussen de 4 en 16 jaar is van harte welkom

De hele dag is gratis.

Graag van tevoren opgeven via:

Deze dag zal bestaan uit zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen, eten, toneelstukje en spelletjes.

Tot ziens op 2 mei

Namens de medewerkers