» Activiteiten » Jeugd clubwerk
knutseldag knutseldag

Vakantie Knutseldagen.

Woensdag 28 en donderdag 29 augustus waren de Vakantie Bijbeldagen. Deze keer in samenwerking met
de Dorpskerk en de Welkomkerk. We mochten woensdag 23 en donderdag 29 kinderen ontvangen.
We zijn gestart in de Dorpskerk, na de opening naar de Welkomkerk gelopen. Hier werd gezongen, geluisterd
 naar een toneelstukje en aansluitend een verhaal.
Het onderwerp was Schatrijk. De eerste dag ging over de Schepping, de tweede dag over  een schat aan Jezus geven.
De kinderen hebben geknutseld, een schilderij gemaakt en een schatkistje versierd.
Na het eten van een broodje knakworst dag 1, pannenkoeken dag 2 werden er spelen en proefjes in en rondom de
Dorpskerk gedaan. We mogen terugzien op 2 fantastische dagen, waarin we de kinderen vertelden wanneer je
Schatrijk bent en wie hun grootste Schat is.
Wij willen de pannenkoekenbaksters hartelijk bedanken voor het bakken van de lekkere pannenkoeken.
Alle medewerkers bedankt voor jullie inzet.
Namens het VBW team,
Truus van der Veld

Zondagschool Zondagschool

De kinderen van de zondagsschool komen tijdens de kerkdienst op zondagmorgen bij elkaar.
De zondagsschool wordt gehouden in de bovenzaal van de kerk en is voor kinderen van 4-12 jaar.
Als regel is er drie keer zondagschool en dan een keer niet.
Voor verdere informatie Hans Bruinsma tel. 06 – 42 16 56 59 en 0181-848674

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar en vind je het leuk om te knutselen, dan zijn wij op zoek naar jou !
Van september tot en met april kun je ons 1x per 2 weken op dinsdagavond vinden in de bovenzaal van de kerk.
We beginnen de avond altijd om 18.45u met het zingen van een aantal leuke liedjes met cd, hierna wordt er een kort bijbelverhaal verteld. Na het zingen gaan we knutselen. We knutselen van allerlei dingen, zo maakten we aflopen seizoen o.a. al een vogelmobile, kastje van hout, speculaaspop versieren, glas verven etc. Ook doen we de avonden tussendoor wel eens afwisselen met spelletjes, bingo etc. Om 20.00u is de clubavond afgelopen.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer kijken of doe gewoon een keer een avond mee knutselen. We hebben een leuke groep knutselaars maar daar kunnen er natuurlijk altijd een paar bij !
Heb je verder nog vragen bel dan even met Hans Bruinsma tel. 06 – 42 16 56 59 en 0181-848674

Tienerclub Tienerclub

De tienerclub is van september tot en met april en wordt in de regel één keer in de twee weken op zondagavond
van 19.30 uur tot 21.30 uur gehouden. De exacte data zijn te vinden in de maandagenda van "Een Vaste Burcht".
Jongeren van 12 - 18 jaar zijn van harte welkom aan de Swinsedreef 11 .
Voor meer informatie: Richard Oosterom, tel. 0181-400701

Jeugdrubriek Jeugdrubriek