» De Gemeente
Gemeenteavond over Israel Gemeenteavond over Israel

Op dinsdag 16 juli zijn dr. (rabbi) Michael en Lucy Zeitler te gast in de Dorpskerk te Rockanje.

De Zeitlers zijn Messias belijdende Joodse mensen woonachtig in Jeruzalem.

Afkomstig uit de Verenigde Staten, zijn de Zeitlers in mei 2017 verhuisd naar Israël, om daar het evangelie te brengen onder het Joodse volk.

Tijdens de bijeenkomst op 16 juli zullen ze daar ongetwijfeld zelf meer over vertellen.

Maar ook over de plaats van het Joodse volk en de staat Israël in deze tijd in de context van de Bijbel.

Voor iedereen die Gods volk een warm hart toedraagt een goede gelegenheid om dat te onderstrepen met uw aanwezigheid.

En voor iedereen die daar eigenlijk nog niet zoveel over heeft nagedacht, of juist veel vragen heeft, een prachtige kans om meer daarover aan de weet te komen.

Een ding is zeker, de bijbel laat ondubbelzinnig zien dat het Joodse volk de oogappel van God is.

En de beloften die God aan Zijn volk heeft gedaan zijn nog steeds geldig en zullen worden vervuld.

Als we daar niet van uitgaan, dan is er ook voor de Christenen weinig hoop, want dan zou God geen God van Zijn Woord zijn.

Maar wij weten beter!

Dus iedereen van harte uitgenodigd op 16 juli aanstaande in de Dorpskerk.

Meer details volgen een paar weken van tevoren, maar dan kunt u vast een blokker in uw agenda plaatsen.

Namens de kerkenraad,

Richard Oosterom