» Activiteiten » Restauratiefonds/Snuffelloods
Rommelmarkt Rommelmarkt

Bericht van de Snuffelloods

Hierbij weer een bericht van de Snuffelloods. Door de versoepelingen in de coronamaatregelen vinden diverse activiteiten rondom de Snuffelloods alweer enkele maanden plaats. Zo wordt er iedere woensdagmorgen door de vrijwilligers de nieuwe spullen voor de snuffelloods uitgepakt, gesorteerd, getest etc. Op woensdagmorgen van 9.00 tot 11.00 uur kunnen ook goederen worden afgegeven, en ook oud papier. Dus niet meer op woensdag avond!
Iedere 3e zaterdag van de maand vindt weer verkoop plaats.
Natuurlijk onder de nog geldende coronabeperkingen : we houden 1,5 meter afstand en een mandje (ter plekke aanwezig) is verplicht.
Goederen worden verder alleen afgehaald op afspraak.
Inlichtingen : 0181- 401118

Het bestuur.

=============================================================================================

" De Snuffelloods "

In de Snuffelloods is er iedere 3e zaterdag van de maand van 09.00 uur tot 13.00 uur
     Rommelmarkt.    Het adres is : Kerkweg 16
                                                          Op het industrieterrein de Moolhoek
                                                          (naast de brandweerkazerne)

Afgifte goederen:
         Op woensdagmorgen van 09.00-10.00 uur  kunnen er goederen worden gebracht (ook
          oud papier), ook op de verkoopdag zelf kunt
         u goederen aanbieden.
         Na aanmelding kunnen er ook iedere 2e zaterdag van de maand goederen aan huis
         worden opgehaald. Opgave en of inlichtingen via de volgende telefoonnummers :
                                        (0181)-401118

Zie ook:       www.snuffelloods-rockanje.nl

De opbrengst van de rommelmarkt is voor restauratie en onderhoud van ons historisch Kerkgebouw.
Banknummer Restauratiefonds :  355728532   t.n.v. Restauratiefonds Hervormde Gemeente Rockanje.

Kerstimpressie bij de snuffelloods

De liturgie voor de eredienst
  vindt u
hier....